Göteborg, en underbar stad på många sätt.

Jag tänkte skriva och berätta lite om min lilla tripp till den underbara staden Göteborg. Jag åkte ner med mina päron (mamma och pappa) den 18 juli om jag inte minns fel.
Dem flesta vet nog att det är lång res tid till Göteborg, och lika så hem resan. Hursomhelst så hade jag det helt underbart. Vi har väldigt bra väder förutom när vi gick på Liseberg. Då kom det lite regn stänk.
Men lite regn har man väl inte dött av :D
Min familj brukar ha ganska tur med att vinna det högsta/största vinsten, en så kallad stjärnvinst. Så jag tog ett nummer (mammas peng) och rätt som det var vann vi en STJÄRNVINST.
2 kg TOBLERONE , tackar man ju inte nej till :D
 
Annars så tog vi det ganska lugnt måste jag säga. Vi gick till det berömda Feskekörka och lukta på lite fisk, nej skämt åsido. Vi gick och (mingla) lite, köpte lite godis och kolla läget.
 
Vi kunde inte åka till Göteborg utan att kolla på lite fotboll (fotbollsgalna som vi är). Det blev både lite Gothia fotboll och fotboll på lite högre nivå.
 
IFK Göteborg mot något lag som kom från Irland.
Tyvärr så blev det inget kort från när Hammarby mötte Häcken, men jag kan säga att det var en väldigt spännande match som sluta 3 - 3. Forza Bajen!
 
Vi åkte som vi alltid gör när vi är i Göteborg Paddan, som är en liten båt som tar med en på en liten åkt tur i Göteborg skärgård.    
 
Folk säger ju att göteborgare är så goa, och visst jag håller absolut med om det. Jag tycker däremot inte dem har någon som helst respekt för oss som är handikappade. När vi gick på stan så var jag tvungen att väja flera gånger eftersom folk bara gick i mot mig. Jag har inte så bra balans så jag var tvungen att väja säkert 20 tal gånger.
 
Detta inlägg får avsluta min fantastiska resa till (götet)
På återseende Gott folk. <3