Förhoppningsvis mitt framtida jobb =)

Jag vet att jag sa att min praktik på Radio Fyris var mitt framtida jobb, men jag måste faktiskt säga att min praktik på Ord&Bild är mer jag eller vad jag ska säga. Jag kände första gången när jag och min syv lärare gick in genom dörren till Ord&Bild att här hör jag verkligen hemma.
För er som är något intreserade så tänkte jag berätta lite om stället.

Jag mötte då upp min syv lärare på måndag morgon, jag såg mycket fram emot min praktik, tyckte det skulle bli jätte kul !
Jag tyckte jag kom in mycket bra överens med dem som arbeta där, det var några som arbeta på Ord&Bild som har gått på fyrisskolan tidigar som jag går på nu.

Och nu till vad man kan göra på Ord&Bild, man kan egenligen göra allt från att skriva något på datorn till att skriva ut och sedan plasta in. Och eftersom jag just går Media på fyrisskolan så visste jag exakt hur man gör. Jag hade en jätte trevlig handledare som tog jätte bra hand om mig och som jag kände mig väldigt trygg med.
Och en vecka efter lovet ska jag faktiskt tillbaka till Ord&Bild för ytterligare 2 veckors praktik, och som jag sagt ser fram emot väldigt väldigt mycket.
 
<3